Fatter ikke folk altid glemmer deres fiskegrej

Uforstående

Jeg forstår  simpelthen ikke hvordan folk kan være så dumme, at tage ud at fiske  uden savagear. Det er ligesom  at spille fodbold uden fodboldstøvler, har man ikke sit savagear på  krogen, er man sat langt tilbage i forhold til de andre der er ude for  at fiske. Det er selvfølgelig stadig muligt at fange en fisk i ny og  næ, men chancerne er så meget større når man har sit savagear på  krogen, og det er ikke noget jeg er et sekund i tvivl om.

Det værste  ved det hele, er at der er ret mange der tager ud for at fiske uden  fiskegrej, og jeg har lyst til at sætte et skilt op der siger: ”Har  du husket fiskegrej”, eller noget i den retning, så folk bliver opmærksomme  på at der er noget der hedder savagear, og det er ret så godt til  at fange fisk med, ja det er faktisk næsten en nødvendighed. Du tænker  måske at siden at folk ikke ved hvad savagear er, så ignorerer de  bare skiltet men det mener jeg ikke er tilfældet, for når de først  har set skiltet, begynder de at undre sig over hvad savagear er, og  hvordan det kan være at de aldrig har hørt om det før.

De spørger  derfor nogle af os andre på molen, om hvad savagear er, og vi kan lynhurtigt  forklare dem, at det er noget vi andre bruger til at fange mange flere  fisk, end du nogensinde har drømt om at fange. Når de får sådan  et svar smidt i hovedet, efter deres spørgsmål omkring savagear, kan  du tro at de render ned til den nærmeste fiskebutik, og køber stort  ind af savagear.

Det er altså derfor at jeg har tænkt mig at sætte  skiltet op, det er altså ikke af personlige grunde, men det er faktisk  for at hjælpe andre der har samme interesse som mig selv, og min hobby  er sikkert også lige så vigtig for dem som for mig, og det er derfor  jeg lærer dem omkring savagear.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *