Gode muligheder for fiskeri i Middelfart

Jeg har tit kørt igennem Middelfart,  men jeg har aldrig været klar over hvor gode muligheder der er for  fiskeri i Middelfart. For at sige det mildt er det ganske enkelt det  perfekte sted for at fiske med savagear, og det er noget jeg gerne vil  vidne på. Jeg har aldrig været et sted hvor det er så godt og så  nemt at fiske med savagear.

Selvom man ikke er så meget til at fiske  med savagear, eller blink for den sags skyld, er det stadigvæk utallige  muligheder for andre former for fiskeri, og det er det fede ved Middelfart,  og netop hvorfor det er en af den bedste fiskeri byer vi har i hele  Danmark, og hver eneste gang jeg er på fisketur i Middelfart tager  jeg mit savagear med ind i mellem også mine dykkermasker, og nyder de uendelige muligheder og steder hvor det er muligt  for mig at fiske, for det er ikke de samme muligheder jeg har hjemme  i min egen by, hvor jeg til dagligt er bosat. Forstå mig ret så elsker  jeg virkeligt min hjemby, men taler man om et sted for mig hvor jeg  har et frirum, så er det netop Middelfart.

For mig er det byen for  at komme væk fra alt hvad der hedder arbejde og stressende elementer  i hverdagen, og det er altså også et sted hvor jeg kan få ladet mine  energi depoter op, og ikke mindst et sted hvor jeg kan få lov at fiske  alt det jeg har lyst med mit dejlige savagear udstyr, som jeg nok aldrig  for nok af at bruge.

Hvis jeg havde tid, tror jeg sågar at jeg havde  brugt mit savagear blink hver eneste dag, og der er ingen tvivl om at  jeg til sidst ville blive træt af at spise alle de fiske jeg ville  fange, men derfor tror jeg nu aldrig at jeg ville blive træt af at  bruge mine savagear blink. Uanset hvad folk siger om Middelfart har  jeg altså altid en god historie i ærmet, som vil få alle til at ændre  deres syn på Middelfart og de dejlige og mangfoldige muligheder de  har for fiskeri, bestemt for mig med savagear fiskeri.

One thought on “Gode muligheder for fiskeri i Middelfart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *