Hvilke høretelefoner er de bedste til fiskeri ?

Ja, høretelefoner til fiskeri, helt specifikt, hvilke hovedtelefoner er de bedste til at tage med på fisketur ?

Skal det være over ear, in ear, trådløse bluetooth eller måske et par små frække earplugs ? Ja der er mange muligheder når du skal vælge hvilke hørebøffer du vil tage med dig på fisketuren.

Men hvorfor have hovedtelefoner på når du er ude i naturen på fisketur, det at være ude i  naturen, høre dyrene og hvad der ellers måtte være af lyde burde være en del af oplevelsen,, så hvorfor hørebøfferne ?

Nu ligger det sådan at jeg fisker i utterslev mose, og nogle af mine favorit fiskepladser der, ligger desværre tæt på hvor Farum motorvejen løber igennem mosen.

Jeg pøvede i starten da da jeg begyndte at fisker der, at forestille mig at lydende fra bilerne der køre forbi er, lyden fra et hav.

Med lidt god vilje kan de “susende” lyde fra bilerne godt minde lidt om lyden fra et brusende hav. Ja, ok, man har nok brug for lidt mere end en “smule god vilje” får at snyde sig selv til at tro at støjen fra motorvejen, egentlig er lyden fra Vesterhavet.

Jeg begyndte så at høre først blid musik i mine høretelefoner som er tilsluttet min Iphone. Senere begyndte jeg at høre meditations musik og enddog natur lyde.

Jeg blev så glad for ideen at jeg ikke ville nøjes med de hovedtelefoner der fulgte med telefonen, jeg ville have noget bedre.

Jeg søgte på nettet, min gode ved Google hjalp mig, jeg fik et utal af sider med endnu flere tilbud på hovedtelefoner af alle mulige slags.

Men jeg fandt mine nye hørebøffer hos Head audio, de havde det største udvalg til de bedste priser. Klik på høretelefoner og se se det store udvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *