Jeg fandt forleden noget meget fedt powerbait på internettet

Det viste sig  så at det var en meget speciel form for powerbait, der ny udviklet,  og jeg kunne derfor heller ikke vente med at få det hjem, og taget  i brug, så jeg kunne se om det virkede. Jeg arbejdede som en medforfatter  på et lille blad der har med fiskeri at gøre, og jeg havde fået til  opgave at anmelde denne nye form for powerbait.

Jeg glædede mig derfor  meget til dagen i morgen hvor mit nye powerbait gerne skulle ankomme  med posten. Dagen efter ankom det ganske rigtigt også, og jeg begyndte  at lege med det, og skrive notater til alt hvad jeg fandt ud af. Jeg  noterede mig at det var utroligt nemt at få sat på krogen, jeg skrev  sågar at det var det powerbait, jeg har arbejdet med, der er klart  lettest at håndtere, og der er ingen tvivl om at det var et godt førstehåndsindtryk.  Jeg smed derefter min krog i vandet med powerbait på. Jeg havde naturligvis  også taget andre gamle modeller af powerbait med, så jeg havde noget  at sammenligne med, for det er jo altid forskelligt hvor mange fisk  der er i vandet, og man kan derfor ikke bruge gamle resultater.

Det  kunne godt tage en hel dag, at udføre et sådan forsøg, men jeg elskede  at fiske, så det var overhovedet ikke noget problem, tværtimod så  nød jeg at bruge arbejde som en undskyldning for at komme ud at fiske.  Jeg fandt ud af at den nye form for powerbait, ikke er det bedste de  nogensinde har lavet, men derimod det andet bedste hvilket også er  ret godt klaret, alt taget i betragting, af at der er mange forskellige  former for powerbait. Det at den er nem at håndtere gør det rigtig  godt, og jeg er stadig i tvivl om det samlet er den bedste powerbait  de har lavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *