Øget fangst ved havfiskeri med optimalt fiskegrej

Der er stor forskel på succesraten ved havfiskeri afhængig af det fiskegrej som man vælger at anvende. Det dyre fiskegrej har som regel øget holdbarhed og de der blink er meget detaljerede med både glimmer og realistiske former. Det kan gøre havfiskeri til Esbjerg med Esbjerg fiskeforening til en sand fornøjelse hvis man husker at tage det rigtige fiskegrej med sig på båden. Men hvordan vælger man så det rigtige fiskegrej? Personligt ville jeg spørge min lettere forvirrede kæreste af min mor til råds for han har gennem de seneste 9 år ikke været i stand til at tale om ret meget andet end fiskegrej.

Han er kemiker og naturligvis som de fleste kemikere er, lettere rundtosset rent mentalt. Jeg ved ikke hvad man gennem uddannelsen får snust til at kemiske stoffer i de forskellige laboratorier, men det er ganske tydeligt at han har snust til det forkerte. Men hvorom alting er, er han nu blevet mere eller mindre ekspert i at fremstille kemisk produceret fiskemadding til især havfiskeri. Han fiskemadding som man bruger som supplement til sit normale fiskegrej består af underlige klumper i forskellige farver.
For at undersøge deres effekt, har han til min mors store utilfredshed stillet fiskegrej og havfiskeri op over det hele i huset for at teste det han producere. Det er blevet til en flot udstilling om fiskegrej der vises i form af forskellig fiskemadding sat i plastickopper med vand i. Han tester så, efter sigende hvor længe de tager for at opløse. Måske fordi fisk ikke kan lide hård mad, jeg ved det ikke. Men ikke desto mindre er det noget af en museumstur som flere uheldige gæster er blevet hevet igennem for at se på hans forskning i optimering af havfiskeri ved hjælp af madding og fiskegrej. Det er ikke så lidt man vil finde sig i for at slippe for at være alene må jeg uddrage af disse erfaringer fra min mor.

Fra fiskegrej til havfiskeri
Ud fra hvad han optalte i sin famøse og ekstremt upassende tale ved deres bryllup sidste år, har han ofte haft uheldige episoder med sit fiskegrej i forbindelse med havfiskeri hvor han har haft næsten ingen held med at fange hvad end fisk han forsøgte at fange. Nu kan man betvivle om han overhovedet har været i stand til at sætte noget som helst for enden af krogen, eller vende den rigtige ende af fiskestangen ud i vandet, men ikke desto mindre har dette problem ved havfiskeri generet ham i så høj en grad at han efterfølgende har dedikeret en stor del af sit liv på at forbedre fiskemadding til fiskegrej. Min mor, som må have følt sig umådelig heldig i situationen på sin bryllupsdag, lytter tålmodigt imens tossen fortæller om sine eventyr med havfiskeri og fiskegrej.

Talen er lang og pinlig og mange mennesker holder efterhånden vejret af spænding for om denne enetale nogensinde vil dreje sig i retning af dagens begivenhed og væk fra fiskegrej og fiskemadding. Han fortæller hvordan han indledningsvis har fået ideen til havfiskeri og efterfølgende udviklet og finpudset ideen til diverse produkter som han så har fået oplevelsesrejser ud af. Blandt andet en tur til Norge, hvor havfiskeri er en indtægtskilde for mange mennesker og det optimale fiskegrej er derfor helt uundværligt. Han fik stor succes i Norge, ifølge sit eget udsagn. Aldrig havde de set så mange rejser og fisk der spiste løs af hans kemiske fiskemadding der sad på det fine nye fiskegrej. Det betød at han efterfølgende fik sig en kontrakt i Kina som han tog min mor under armen og besøgte. Nu er han ikke umiddelbart typen der bryder sig om de store forandringer så resultatet af den lange rejse til Kina havde vist været at han var overrasket over at deres fiskegrej og deres havfiskeri foregik på en helt anden måde end i Danmark.

Det er hårde præmisser at stille for en kemiker tilsyneladende og han for derfor hjem og lavede nye eksperimenter og fyldte køkkenbordet op med nye farverige geleklatter der havde til formål at optimere havfiskeri og fiskegrej, nu også i Kina. Det gav vist en kontrakt på nogle kilo af hans produkter, men større succes blev det vist heller ikke. For nu er han i stedet for fiskegrej og havfiskeri i stedet begyndt med nye eksperimenter der handler om lak. Jeg turde aldrig spørge hvad der skete med Børge og hvorfor han glemte helt at feje inden han købte en reje. Det var som om han tabte interessen for havfiskeri og med det forsvandt også ønsket om at ville forbedre fiskegrej. Hvilket var underligt for han har brugt næsten et helt årti på at interessere sig for fiskegrej og havfiskeri.

Men det virker til at kineserne ødelagde hans drøm om at overtage verdensherredømmet, og nu har han erstattet de kedelige historier om fiskemadding og fiskegrej til endnu mere kedelige historier om lak og tørretid. Han er resultatet af hvad man kan opnå ved at spille roulette på netdating efter en tragisk skilsmisse, hvilket må have været en hård erfaring at gøre sig. Men om ikke andet må hans bidrag være at flere fiskere ude på havene nu med skinnene klumper på sine fiskestange kan hive flere fisk i land. Men nok så fint en kemisk sammensætning af madding som han har kunnet producere, er ikke at måle sig med ordentligt fiskegrej. Så står du overfor udfordringer med at øge fangsten ved halvfiskeri kan det være en fordel at se sit fiskegrej efter i sømmene. Og eventuelt kaste sig over nogle af de mange farverige produkter udformet, testet og leveret af en rundtosset kemiker som ikke kan kende forskel på et bryllup og en konference om fiskemadding.

Men det kan uddrages heraf at det er vigtigt at have fokus på det man er god på her i livet, og en af de ting han har været god til har ikke været sociale interaktioner, men derimod at producere kemiske løsninger på optimering af fiskeres fiskegrej så når de tager på havfiskeri kan komme glade hjem med båden eller hvad de nu er taget ud på vandet med, fuld af fisk der spræller og med store våde øjne udånder den sidste rest af liv i dem inden de senere kan blive aftenens omdrejningspunkt for en lykkelig families aftensmad. Derfor er det vigtig at have det rigtige fiskegrej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *