Lystfiskeri – den optimale teambuilding aktivitet

Troede du lystfiskeri kun var en fritidshobby. Her er en artikel, der kan få dig til at tage lystfiskeriet med på arbejdet.

Kom godt i gang som lystfisker

Føler du dig udbrændt og fanget i hverdagens trummerum. Så er det måske nu du skal tage dit liv op til revision og gøre fiskerdrømmen til virkelighed. Hvem har ikke siddet på kontoret en kold og våd januar morgen og dagdrømt om at stå med en 6 kilos Barracuda i armene på en båd i Kenya eller følt en uimodståelig trang til at afvige fra cykelruten til arbejdet og i stedet tage ud i den lille jolle med fiskestang og et par kolde bajere?

Arbejdet skal passes, men det betyder ikke at fiskerdrømmen ikke kan udleves. Og forhåbentlig være med til at skabe mere balance, ro og overskud i dit liv. Udfordringen er at bryde vanen og sætte gang i de projekter man brænder for. I det du har klikket dig ind her, har du allerede taget det første skridt. Uanset om du er en erfaren fisker, helt ny i faget eller et sted midt i mellem, er der masser af relevante informationer og tips at hente.

På nettet kan du finde nødvendige information om stort set Alt relateret til lystfiskeri. Du kan se den lokale havmelding, finde ud af hvor og hvornår du finder hvilke fisk, finde guides til hvordan du flår og tilbereder din fangst og besøge forums, hvor du kan diskutere og spørge om alt mellem himmel og jord. Så hvis du ikke umiddelbart kender nogen der deler din hobby, er der masser af ligesindede derude. Der er også mulighed for at tage på fiskerejser, både i norden og til mere eksotiske destinationer, deltage i fiskekonkurrencer og et hav af andre sociale aktiviteter.

Hvordan fiskeri får dig og din arbejdsplads at udleve det fulde potentiale

Uanset om du ser lystfiskeri som en social aktivitet med mulighed for at møde nye mennesker eller snarere et meditativt tidsfordriv, hvor du har tid og ro til at være alene i naturskønne omgivelser, så er udfordringen at komme i gang. Prioritere og gøre plads til fiskeri i dit garanteret allerede fyldte professionelle og private liv og i sidste ende høste frugten i form af mere energi og overskud. De fleste af os kan nikke genkendende til overnævnte, men hvordan kommer man så lige i gang? Der findes et bredt udvalg af foredrag og coachingforløb, der hjælper dig med at blive bevidst om dine vaner og dermed giver dig det nødvendige værktøj til at rydde op og strukturerer dit liv. I sidste ende handler det om at ændre den dårlige vane og blive bedre til timemanagement. Sådan får du tid til at udleve dine drømme og kan tilrettelægge dit liv på den måde der er optimal for dig. Torben Wiese er en eftertragtet foredragsholder, som kan hjælpe dig og dine kollegaer med at bryde den dårlige vane og opnå den balance, som er hvor tids hellige gral. Han hjælper jer med at analysere og ændre uhensigtsmæssige vaner for at blive gladere og mere effektive på arbejdspladsen. Arbejdsglæde og effektivitet på arbejdspladsen hænger nemlig uløseligt sammen, du kan læse mere om Wieses foredrag her.

De mange fordele ved at fiske

Lystfiskeri er på mange måder den ideelle fritidsinteresse med en lang liste fordele. Fiskeri kan bruge som et rum for socialt samvær eller som et øjebliks fred og ro i en hverdag fyldt med skiftende indtryk. Det giver en enorm tilfredsstillelse at stå med en fiskestang i hånden, ligesom vores forfædre gjorde for tusindevis af år siden. Fiskeri kan blive det rum i hverdagen, hvor du henter energi til at leve dit ellers så højtryks prægede liv.

Kilde: http://habitmanager.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *